HAN DO JANG ry

Perustettu vuonna 2001. Opettaja In-seonin vetämällä alkeiskurssilla. Kurssien edetessä ja vyöarvojen noustessa opettajan siirtyessä uusien seurojen haasteisiin, harrastajat Tero Syrjäla ja Mikael Witick alkoivat vetämään harjoituksia ja pyörittämään seuraa. Apuvoimia saatiin silloisilta ylemmiltä vöiltä toiminnan pyörittämissä. Pirkka Virtanen ja Kimmo Pollari liittyivät mukaan toimintaan jo varhaisessa vaiheessa ja tämän joukkion ajatuksena syntyi Han Dojang. Taitokamppailulaji Han moo do oli ensimmäinen laji josta seura rupesi rakentamaan Han Dojangia. Vuonna 2013 seura vaihtoi nimeä ja toimintamme laajeni uusien lajien ja uuden treenipaikan myötä. Seura on pyörinyt isolla ja välillä vähän pienemmälläkin porukalla.

Treenipaikaksi vakiintui Hakunilan kalliosuoja jonka tatameilla harjoitellaan seuran kaikkia lajeja Han moo do taitokamppailulaji, Hoi Jeon Moo Sool itsepuolustus, terveysliikunta Jang Su ja Fitness Moodo kuntoliikunta. Vaikka Hakunilan kalliosuoja onkin pääpaikkamme pyrimme tekemään harjoittelun aloittamisen mahdollisimman helpoksi esimerkiksi tuomalla alkeiskursseja tulevien harrastajien luokse kouluille ja eri liikunta tiloihin ympäri Vantaata.

Seuramme harrastajista on tullut tämän hetkisiä treenien vetäjiä vyöarvojen noustessa.

Hoi Jeon Moo Sool eli hojis on realistinen Itsepuolustuslaji, joka perustuu pyörivään liikkeeseen ja vastustajan voiman hyväksi käyttöön, ottelemiseen kuuluu lukko ottelu ja täysikontakti ottelu lyönnein ja potkuin, aseina myös keppi ja miekka. Laji sopii kaikille, erittäin hyvin myös vanhemmille harrastajille, Lajin aloittaminen on helppoa, kunnosta riippumatta. Lajin vetäjänä toimii Pirkka Virtanen joka on seuramme alkuperäinen harrastaja ja jolta löytyy mustat vyöt niin Hoi Jeon Moo Soolista kuin Han Moo Dostakin.

Terveysliikunta Jang Su ja kuntoliikunta Fitness Moodo ovat tarkoitettu kaikille jotka haluavat parantaa terveyttään ja kehittää kuntoaan. Jang Sun ja Fitness Moodon kautta on myös helppo siirtyä seuran muiden lajien harrastajaksi. Jang Su , Fitness Moodo ja Han Moo Don vetäjänä toimii Tero Syrjälä.

Seuramme lajit tukevat toisiaan. Kehon tuntemus taito ja tieto miten keho toimii parhaiten eri tilanteissa ja sen hyväksi käyttäminen parhaalla mahdollisella tavalla tuo haastetta ja mielenkiintoa jokaiseen seuran lajiin.

Seuran Hallitus ja vetäjät:

Tero Syrjälä Han Moo Do 2.dan, Hoi Jeon Moo Sool 1.dan, Jang Su ohjaaja, Fitness Moodon kehitäjä ja ohjaaja

Pirkka Virtanen Han Moo Do 1.dan Hoi Jeon Moo Sool 1.dan

Kimmo Pollari Han Moo Do 2.dan Hoi Jeon Moo Sool 1.dan

Mauri Niiranen Hoi Jeon Moo Sool 7.kup

Seuran hallitus

Tero Syrjälä

Puheenjohtaja

Han Moo Do 2.dan
Hoi Jeon Moo Sool 1.Dan
Haedong Kumdo 5.kup
Jang Su ohjaaja
Fitness Moo Do ohjaaja/kehittäjä

Pirkka Virtanen

Sihteeri

Han Moo Do 1.dan
Hoi Jeon Moo Sool 1.Dan

Kimmo Pollari

Rahaston hoitaja

Han Moo Do 2.dan
Haedong Kumdo 2.dan
Hoi Jeon Moo Sool 1.Dan